Nasáklivost pachu bahna u hotovek

#2091 2. 8. 2010

Kajka: Zdravím Vás,
když používám vysušené boilí a pokud nedipuji, nebo neboosteruji, boilí má tendenci přijímat vodu a tím i pach bahna.Jak je tomu u hotovek? Mají menší tendenci na příjem pachu, tím že nejsou tak vysušeny, nebo je to srovnatelné jako u mraženek?
Předem díky. K.

Nikl Team

Dobrý den.

Co setýká nasákávosti pachů dna, je vůči tomuto jevu hotové boilie daleko více odolné, než klasické mražené boilie. I tak ale vždy doporučujeme si i při lovu velkých kaprů na vysušené boilie nechat na kámen vysušené boilie nějakou dobu předmáčet ve vodě z revíru, díky čemuž předejdete tomu, aby se nepříjemný zápach ze dna přenesl na boilie. A stejné je to i u hotovek. Stačí opravdu jen pár minut v kýbli s čistou vodou z revíru (bez sedimentů a jiných nečistot) a můžete mít 100% jistotu, že bylo zamezeno tomuto nepříjemnému jevu.

S pozdravem Nikl team.

Návrat na přehled dotazů