uchování mraženek

#2876 2. 2. 2011

Lukáš Červinka: Ahoj, zdravím Nikl Team.
Nikdy jsem ještě nepoužíval "mraženky".Můžete mi říci obecná pravidla pro používání?Jestli se dají opět zamrazit a jak dipovat nebo jaká je trvanlivost?
Děkuji za odpověd a přeji hodně úspěchů LČ

Nikl Team

Ahoj Lukáši, mraženky jsou z hlediska dipování, boostrování, atd. jako kterýkoliv jiný boilies. Rozdílem je to, že jsou bez konzervantů a zamrazené. Proto je nutné je uchovávat v mrazáku a po otevření je buď spotřebovat nebo vysušit. Trvanlivost ve zmrzlém stavu je minimálně 24měsíců od data výroby. Vše je přehledně vyznačeno na obalu. Není vhodné je sušit na přímém slunci. Nejlepší je suché, teplé a dobře větratelné místo. Pokud si však chceš tyto starosti ušetřit, můžeme ti doporučit naši novinku pro letošní rok, kterou je řada Ready. Jedná se o hotovky připravené ze stejných mixů jako jsou mraženky a dosahují tak té největší kvality. S pozdravem a přáním hezkého dne

Nikl Team

Návrat na přehled dotazů