V pátek 26.4. od 8:30 do 13:00 bude prodejna z technických důvodů uzavřena.

Konzervační látka do těsta

#3259 24. 3. 2011

Roman: Dobrý večer,
moc Vás prosím, můžete mě poradit co přidat do boilies těsta za konzervační látku, aby boilies vydrželo třeba rok v igelitovém pytli nebo v nějaké uzavřené nadobě?Ale aby bylo stejně atraktivní jako mražené boilies?Moc Vám děkuji za odpověď.

Nikl Team

Dobrý den Romane,

pokud by jste chtěl zakonzervovat umíchané boilie těsto tak, aby v té samé konzistenci vydrželo např. rok, určitě bychom Vás od této alternativy raději odradili.

V tomto případě by bylo nutné použít opravdu mnoho silných a chuťově nepříjemných konzervantů, které by jistě snížily účinnost Vašeho těsta. Víme, že některé společnosti zabývající se výrobou návnad a nástrah nabízejí již připravená boilie těsta, ale popravdě jsme odpůrci této metody.

Dle našeho názoru je mnohem lepší umíchat si těsto vždy čerstvé, bez zbytečné chemické konzervace.

Přejeme pěkný den, Nikl team

Návrat na přehled dotazů