Měkké boilie

#3537 10. 5. 2011

Tomáš: Dobrý den chtěl bych se zeptat jak udělat aby boilis zůstalo měké a nestvrdlo.

Nikl Team

Dobrý den Tomáši,

udržet boilie měkké a především čerstvé za udržení stejné kvality v porovnání s mraženým boiliem je velmi těžké. A jelikož jsme rozhodně nechtěli kvalitu boilie snižovat, dlouho jsme v naší nabídce hotové boilie neměli. Nakonec se nám povedlo doladit stabilizaci boilie do takové úrovně, že boilie je snad ještě mnohem lepší než dříve. Naše šetrná metoda je však velmi nákladná a složitá, tudíž ji doma nelze aplikovat. Mnoho takzvaných hotovek na našem trhu překypuje chemickými pachy z všelijakých konzervantů. Ty bychom vám určitě nedoporučovali. Firma Imperial baits vyvinula konzervant (http://www.nikl.cz/p698-stabil-it.php ), který je velice šetrný a stojí jistě za zkoušku.

Přejeme pěkný den, Nikl team

Návrat na přehled dotazů