V pátek 26.4. od 8:30 do 13:00 bude prodejna z technických důvodů uzavřena.

Ananasové boilies

#3870 9. 7. 2011

DaveCZ: Dobry den chtel bych se zeptat udelal jsem si ananasove boilies na 1kg smesi sem dal 9 vajec a pridaval jsem do nej i N Buytric acid po dvou dnech suseni po uvareni jsem dal kulicku do sklenice z vodou asi za pul dne jsem na dne pozoroval jakby kalnou vrstvu po 24 hodinach jsem vodu menil byla citit spis uz jen kyselinou maselnou bez naznaku ananasu a bez známek jakehokoli rozpadu kulicy. kulicka pouze zmekla po dalsich 12 hodinach byla voda citit zas pouze po kyseline maselne a kulicky porad drzi tvar a nijak se nerozpadaji je spravne ze ananasova esence asi po 12 hodinach vyprcha a pak uz jen jakoby vydava pach kyseliny maselne mohou na toto boilis kapri reagovat pozitivne? a jeste bych se chtel zeptat aby se mi boili castecne ve vode omylalo a uvolnovalo drobne castice mam do nej pridat vic hrubsich castic nebo ubrat vejce a nahradit ho troskou vody pri tvorbe testa? a ma i nejaky vliv na rozpad kulicek kdyz jsem do smesi pridal melasu? dekuji za odpovedi

Nikl Team

Dobrý den,

i když vy esenci z boilie necítíte, kapři ji určitě z boilie cítit budou. Pokud Vám ale přijde, že Vaše boilie méně voní a chtěl by jste jej atraktivnější, můžete přidat víc esence. Druhou alternativou je přelít boilie trochou esence smíchané s tekutou potravou (např. Amino Liquid) po uvaření boilie.

Pokud chcete docítil rychlejšího rozpadu boilies, doporučujeme přidat 5-10% proteinokoncentrátu. Přidání více hrubých částit jistě pomůže také, ale neznáme složení Vašeho mixu, a tak bychom osobně doporučili proteinkoncentrát.

Pěkný den, Nikl team

Návrat na přehled dotazů