V pátek 26.4. bude prodejna z technických důvodů uzavřena.

Domácí výroba boilie

#4765 7. 2. 2012

Pali: Dobry den.
Mam otazku pri domacom vyrobenom boili ked pouzijem rybie mucky a ine zlozky podla vasich receptou s pouzitim vajicok.Po suseni je nutne boilies zmrazit alebo je mozne ich nechat uskladnene vo vetranej miestnosti vo vasom prechovavacom vzdusnom saku bez toho aby mi splesniveli?Dakujem za pomoc :)

Nikl Team

Dobrý den Pali,

v tomto případě záleží v podstatě pouze na Vás. Pokud chcete Vaše nástrahy udržet čerstvější a atraktivnější, doporučujeme Vám je po např. 2-3 dnech sušení uložit do mrazáku.

Pokud naopak chcete Vaše boilie tvrdší a selektivnější (ideální např. na řeky či revíry, kde čerstvé boilie atakují bílé ryby), můžete jej sušit v prodyšném saku nebo plastových bedýnkách na zeleninu v dobře větrané místnosti. Důležité je boilies v saku nebo bedýnce příliš nenavrtsvit a čas od času jej promíchat, aby docházelo k rovnoměrnému vysychání.

Pěkný den, Nikl team

Návrat na přehled dotazů