jaké boilies od šéfkuchaře na studenou vodu?

#555 9. 11. 2009

zewlbába: Předem díky za odpověď na moji předchozí otázku - nyní k aktuálnějšímu tématu - jaké boilie z laboratoře kolínského šéfkuchaře byste mi doporučili na Labe na víkendovou výpravu koncem listopadu? Koncem října jsme ještě zaznamenali úspěchy na Krvavé peklo - máta a Krvavé peklo myslím, že oliheň (soukromě tomu přezdíváme "hroznej smrad" :). Máta tahala menší kusy a častěji, oliheň zas tak dva záběry denně, ale kusy kolem 10kg (potud kamarád) Já měl 3Xlko a pak jednu ovocnou hotovku od konkurence z Podlázek a 3xlko mí přineslo říčáka šupináče 88cm / 8kg. Tímto tedy dodatečně díky.

Chtěl bych jednu masovku asi na bázi alkoholu a druhou nějakou ovocnou. Spíš menší průměr kolem 14mm, max. 16mm.

Doporučíte?

Nikl Team

Dobrý den,

děkujeme za zprávu ohledně výsledků Krvavého pekla. Vaše zkušenosti s jeho použitím se v podstatě shodují s tím, co jsme s jeho použitím zažili i my. Některé příchutě jsou spíše rychle chytací, hodně atraktivní, jiné zase selektivnější. To bylo také naším cílem. Vytvořit směs, která nebude drahá, dostupnou v mnoha příchutích různého charakteru tak, aby bylo možné vybrat jednu pro každou rybářskou situaci.

Z toho se také bude odvíjet naše rada na Váš dotaz. Nebojte se použít i koncem listopadu Krvavé peklo – příchuť Damson&Máta by měl chytat stále. Na Labi je tato příchuť několik posledních týdnů obrovským hitem a přechytává všechno ostatní rozdílem velmi přesvědčivě. Tohle by byla rozhodně naše volba…

Přejeme hodně úspěchů i nadále a dobrou zábavu u vody!

Nikl Team

Návrat na přehled dotazů