V pátek 26.4. bude prodejna z technických důvodů uzavřena.

Dipování

#5741 10. 8. 2012

Michal: Dobrý den,

měl bych dotaz ohledně příchutě dipů a použitého boilie. Sem v tomto ohledu začátečník, takže přivítám jakoukoliv radu. Pokud budu mít boilie na masové bázi, pak podle mého sladký dip částečně potlačí přirozenou vůni boilie a naopak sladké boilie namočené v jiném dipu než sladkém už nebude tak sladké. Není proto efektivnější namáčet jen příslušné příchutě pro zvýraznění? Nebo se mýlím a je to tak, že boilie stále dostatečně voní svou specifickou příchutí a současně voní dip jinou, takže ve své podstatě nástraha má jak sladkou tak masovou příchut?

Děkuji za radu

Nikl Team

Dobrý den Michale,

Vaše vaha je v základu správná, ale jelikož kaprařina není exaktní "věda", nelze s určitostí říci, co bude zrovna v danou chvíli a na daném revíru úspěšnější.

Většinou raději dipujeme boilies v příslušných dipech, čili např. 3XL v dipu 3XL. Nicméně je třeba napsat, že často dokážou překvapit i mnohem odvážnější kombinace a vyplatí se sem tam vyzkoušet i něco nestandardního.

Pěkný den, Nikl team

Návrat na přehled dotazů