V pátek 26.4. bude prodejna z technických důvodů uzavřena.

konzervace boilies

#598 20. 11. 2009

zbyněk: dobrý den chtěl jsem se zeptat jak dloho lze skadovat boilies zmrazením bez ztráty kvlity chtěl jem si vyrobit zasobu na na jarní měsíce děkuji za odpověd

Nikl Team

Dobrý den Zbyňku. Boilie vydrží zamrazené ve stejné kvalitě po velmi dlouhý čas. Je ale nutné dodržet několik základních zásad. 1,Boilie je třeba před zamrazením několik dní vysušit. 2,Uzavřít do pevného sáčku, nejlépe více vrstev, aby boilie nepšejímalo ostatní pachy a nebo naopak neuvolňovalo pachy a tím neznehodnotilo zamrazené potraviny atd. Tam kde je obal uzavřen je nejleší ještě přetáhnout pevnou lepící páskou. 3,Boilie po dobu sklaováním opakovaně nerozmrazovat a nezamrazovat, dochází tak k nezvratným strukturálním a jiným změnám.

  • boilie si rozdělte na malé dávky, které budete postupně odebírat a okamžitě spotřebujete nebo dále sušte

Pokud dodržíte tyto základní zásady, neměl by být se skladováním boilie žádný problém.

S pozdravem Nikl team

Návrat na přehled dotazů