V pátek 26.4. od 8:30 do 13:00 bude prodejna z technických důvodů uzavřena.

Sušit nebo do soli?

#6340 4. 1. 2013

hans: Mám prozbu je lepší boilies sušit nebo dát do soli jedná se o C4 a 3Xl jáká je vaše zkošenost dík za radu

Nikl Team

Dobrý den,

konzervaci v soli sami velmi rádi používáme. S nástupem hotového boilies sice již minimálně, ale pokud nechcete mít nástrahy extra tvrdé (přesušené), je velmi dobré je po sušení (např. 10 - 14dní) zatavit do sáčků se solí. Bohatě stačí zrhuba 1kg soli na 5kg boilies - důležité ale je, aby bylo boilies solí dostatečn obalené a neskladoval jste výše uvedených 5kg v kýblu, kde by sůl byla pouze na dně...

Pěkný den, Nikl team

Návrat na přehled dotazů