Mražené boilies

#6390 15. 1. 2013

David: Zdravím
Chtěl bych vas poprosit jestli by ste mi mohli vysvětlit jak postupovat když si koupim mražené boilis. Nemám totiž zkušenosti s mraženkami.Mám vyhlídnutý revír kde budu nucen krmit věčím množstvím a proto Enzym fisch je pro mě ideální.Tak mě prosím vysvětlete, když si koupím kilo enzym fisch jak mam postupova. Ještě bych chtěl dodat že na ryby chodím jen na jednodenní vycházky.
Dotaz k produktu: Mražené boilies - Enzym Fish

Nikl Team

Dobrý den Davide,

záleží zejména na tom, jestli chcete boilies tvrdší a selektivní nebo atraktivní. Pokud atraktivní, stačí jej vždy před lovem rozmrazit - ideálně např. 2h před použitím. V opačném případě, pokud chcete mít boilies tvrdší, můžete jej před použitím sušit - nappř. 1 - 3 týdny, případně ještě mnohem déle v závislosti na požadované tvrdosti.

Pěkný den, Nikl team

Návrat na přehled dotazů