Albumin

#6625 26. 2. 2013

marek: Dobry den, chcem sa opytat : daju sa vajicka nahradit vajecnym albuminom? Ak ano, na 1 kg suchej zmesi, kolko tekutiny s albuminom pridat? Aky to ma vplyv na uvarenu gulicku ak by sa vajicka takto nahradili napr. pri vtacaku urcenom do jarnych vod, ked sa vravi, ze albumin zatvara gulu?

Pekne dakujem

Nikl Team

Dobrý den,

albumin se používá zejména při požadování větší tvrdosti boilies. Vejce můžete efektivně nahradit sušenými vejci a vodou - dle požadované tuhosti, v troše vody si rozřeďte tekutá aditiva, smíchejte s trochou mixu a následně přidávejte vodu a mix a těsto pořádně míchejte.

Boilies s obsahem sušených vajec je poréznější a vhodnější do studené vody.

Pěkný den, Nikl team

Návrat na přehled dotazů