Ostatní

Vítejte v poradně Nikl Teamu

Máte-li jakoukoliv otázku z oblasti kaprařiny, Nikl Team Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! V případě, že nenajdete podobný dotaz v archivu poradny, položte nám novou otázku.

Pokud v nás vložíte svou důveru a rozhodnote se u nás nakupit, naleznte veškerý sortiment určený pro lov kapra v sekci Kaprařina.

Chci poslat dotaz

#1616 22. 4. 2010 Jaký je postup výroby boilie?

Marek: zdravím,chtěl bych se zeptat na postup výroby boili krvavé peklo-švesta,máta.Děkuji

Nikl Team

Dobrý den Marku.

Postup výroby je stejný jako u každého jinéhho boilie. Jednoduše si rozbijete potřebné množství vajec, přidáte do nich Amino-CSL komplex Švestka máta v doporučeném dávkování a promícháte. Následně přidáváte mix Krvavé peklo a vypracujete z něj těsto. Násleně z něj narolujete kuličky a uvaříte. Ty vysušíte 2-3dny, vezmete k vodě a chytíte kapra. :-) Jak snadné

S pozdravem Nikl team.

#1604 20. 4. 2010 Kdy spustí Carp´R´Us svůj web?

Lubo: Dobrý deň, možno to nieje otázka priamo na Vás, ale ako výhradní dovozcovia zn. Carp´R´Us mi snáď bude vedieť odpovedať. Kedy sa podarí pánovi Ray Del Smithovi zprevádzkovať jeho domovskú stránku, myslíte , že by to mohol stihnúť už tento rok?

Nikl Team

Dorbý den Lubo,

tohle je velmi dobrá otázka. Máte pravdu, že domovská stránka společnosti Carp´R´Us je již delší dobu mimo provoz. Ve skutečnosti sice web CRU určitou dobu existoval, avšak jen v opravdu jednoduché podobě. Ray se rozhodl, že webovou stránku Carp´R´Us nechá vytvořit zcela novou, aby odpovídala dnešním standartům a vysokému kreditu jeho firmy. Vlivem obrovského rozvoje společnosti CRU, ke kterému v současné době dochází a tyto skvělé produkty doslova dobývají další a další evropské státy, je Ray natolik vytížený, že nenalézá potřebný čas k intezivní konzultaci s webdesignovým týmem, který má nový web postavit.

Jakmile se situace jen trochu stabilizuje, má Ray v plánu urychlit vývoj nového webu a co nejdříve jej spustit. Na výstavbě tohoto webu bychom se měli s části podílet i my a pro české a slovenské kapraře ho kompletně přeložit do české verze, takže vrškerý obsah bude přístupný ve více jazycích, včetně češtiny.

Přejeme pěkný den!

#1593 18. 4. 2010 Jak dlouhé je DVD s Karlem Niklem?

Jakub Pálka: Kolik minut ma tohle video???.....Děkuji

Nikl Team

Dobrý den Jakube,

celková stopáž tohoto DVD s Karlem Niklem je 74minut.

 

Přejeme pěkný den!

#1590 18. 4. 2010 Je již Kolínská prodejna otevřena?

Luboš: dobry den mel bych dotaz ohledne vasi prodejny v koline jestli uz plnohodnotne funguje a jestli v ni akceptujete platebni karty diky a preji krasny den

Nikl Team

Dobrý den Luboši.

Prodejna je již v provozu a můžete si přijet bez problémů nakoupit. Platební terminál pro platbu kartou ještě bohužel není provozu, proto si prosím pokud chystáte větší nákup, vezměte s sebou dostatečnou finanční hotovost.

Na Vaši návštěvu se těší vedoucí prodejny Honza "Carpkiller" Hubka

S pozdravem Nikl team.

#1587 18. 4. 2010 Kdy bude dostupné boilie IB Monster-Liver a Elite?

Pavel: Dobrý den. Chtěl jsem informaci ohledně mraženého bojlie IB- Monster-liver a Elite. Kdy bude na skladě vyrobeno???

Imperial Baits team

Dobrý den Pavle.

Toto boilie sice není nyní na skladě,a le na základě Vaší objednávky, kterou učiníte, Vám bude vyrobeno a zasláno. Kvůli velkému časovému presu nyní nevyrábíme toto boilie do vysoké skladové zásoby, proto bývá často vyprodáno a není zaneseno ve skladovém hospodářství.

S pozdravem Imperial Baits Team.

#1579 15. 4. 2010 Co je to vlastně krakatice?

Koubas: Zdravím Nikl Team,
Mám dotaz ohledně Boosteru Krakatice, absolutne nevim charakteristiku tohoto boosteru nebo k cemu ho pouzivat k kteremu typu boilie pelett atd. Tak bych se vas rad zeptal jak se tento booster chova ve studenější vodě.. například v současném období jestli se nemusim bat boostere dipovat jak halubitky tak boilie sladke masove kořeněne atd... zajimalo k čemu krakatice předurčen primarně... samozřejmě vím o možnosti skoušení ruzných kombinací... dekuji za odpověď...

Nikl Team

Dobrý den.

Vůni esence krakatice je velmi těžké přirovnat k nějaké známé vůni. Jedná se o velmi intenzivní, ale zároveň jemnou masově/rybí vůni.

Tento booster bychom volili spíše na již teplejší období roku, kdy funguje nejlépe. V této době však již voda přesáhla teplotu 10°C, kapři začínají být výrazně aktivnější a Krakatice již bude pro ně velmi lákavá.

S pozdravem Nikl team.

#1577 15. 4. 2010 Je možné boilie 3XL opětovně zamrazit?

Jaroslav: Dodrý den ! Zajímalo by mě jestli můžu 3XL,když je všechny nespotřebuji znovu zamrazit? Děkuji

Nikl Team

Dobrý den Jaroslave.

Naše mražené boilie- 3XL nevyjímaje- je možné v případě nespotřebovaní opětovně zamrazit s tím, že zbytek spotřebujete na další výpravě. Pokud tak učiníte jednou, maximálně dvakrát, nijak by se tento proces neměl na kvalitě boilie podepsat. Mnohonásobné rozmrazování a zamrazování však nedoporučujeme.

Boilie, které nespotřebujete na výpravě, je vhodné i dlouhodobě skladovat v prodyšných sacích. Konkrétně 3XL není prakticky vůbec náchylné k zaplísnění.

S pozdravem Nikl team.

#1571 14. 4. 2010 Dotaz k zprávě od vody Zdeňka Ipsera

Bohouš: Dobrý den.Můžu se zeptat,kde je v naší republice v týhle době tak rozbujelá vegetace,jako na snímcích pana Ipsera?Jsem amatérský biolog a moc by mě to zajímalo.

Nikl Team

Dobrý den Bohouši,

na e-mailovou adresu, kterou jste uvedl u Vašeho dotazu Vám zasíláme kontaktní e-mail na Zdeňka Ipsera, který nám tuhle zprávu od vody poslal. Zveřejnili jsme jeho příspěvek v nezměněné podobě tak, jak nám jej zaslal. Tato otázka by tedy měla směřovat na Zdeňka.

Přejeme pěkný den!

#1569 14. 4. 2010 Můžete mi vyrobit mraženky Eko Ryba i v jiné příchuti?

Jaroslav Borkovec: Dobrý den,chtěl bych se prosím zeptat zda-li je možno do mraženého boilies EKO RYBA dát amino koplex KRAKATICE a nebo jsou možné jen ty příchutě, které jsou v nabídce. Ještě jaké je minimální množství odběru. Moc děkuji a ať se daří. Jarda

Nikl Team

Dobrý den Jaroslave,

ano, příchuť Krakatice nefiguruje v naší standartní nabídce mraženého boilies. Není pro nás technicky možné držet skladem příliš vysoké množství variant a příchutí mraženého boilies.

Pokud ale máte zájem o nějakou speciální kombinaci, kterou nemáme standartně v nabídce, je možné Vám ji speciálně vyrobit. V takovém případě byste ale musel odebrat nejméně 15kg tohoto boilies. Vzhledem k naší výrobní technologii bychom museli udělat naráz větší množství.

Jestliže tedy máte zájem o boilies Eko Ryba s příchutí Krakatice, které není v naší standartní nabídce, vyrobíme Vám jej na zakázku, ovšem nejméně 15kg.

Přejeme pěkný den!

#1568 13. 4. 2010 Kdy budete mít v naídce hotové boilies 3XL?

Jirka: Dobrý den,chtěl jsem se zeptat ,kdy dáte do nabídky hotovky boilies 3XL.Děkuji za odpovědˇJirka.

Nikl Team

Dobrý den Jirko,

jak jsme již v minulosti odpovídali, nechceme jít v oblasti výroby hotového boilies stejnou cestou jako konkurenční firmy. Tedy založit produkci hotového boilies na jednoduchém levném boilies mixu a vysokého dávkování esencí.

Chcete-li udržet množství stabilizátorů na co nejnižší hladině a začít vyrábět boilies z osvědčených boilies mixů, je to velmi náročné bez toho, abyste zásadně změnil složení základní směsi. K tomu se uchylovat nechceme, proto raději zahájení výroby hotovek 3XL odložíme a budeme na nich pracovat postupně.

I tak jsou výrobní kapacity naší výrobny hodně vytíženy produkcí vysoce žádaného mraženého boilies z naší nabídky, takže výroba konzervovaného boilies pro nás v tuto chvíli není zásadní otázkou.

Přejeme pěkný den!

«« předchozí 1 2 3 149 150 151 152 153 169 170 171 další »»